top of page

Vanessa Sanders - Nooitgedachtland

Uitgeverij Lannoo deed me het prachtige boek Nooitgedachtland (Vanessa Sanders) cadeau, waarvoor dank. Dit boek is bedoeld voor iedereen die graag op stap gaat, lekker uiteten gaat, originele activiteiten doet en/of uniek gaat overnachten, maar die toch liever het opzoekwerk overslaat. Vanessa Sanders bundelde daarom twee jaar research naar originele hotspots en out of the box uitstapjes in dit hippe, frisse en gezinsvriendelijke boek, boordevol inspiratie voor uitstapjes binnen de Benelux. De handleiding voor iedereen met reiskriebels.

Wat ik zeer handig vind aan dit boek is dat je geen ellenlange teksten moet doorspitten om te weten wat een uitstapje inhoudt. Elke suggestie wordt kort en bondig omschreven en heeft er een uitnodigende foto bij staan. De praktische info staat overal bij vermeld en je kan de bijhorende QR-code scannen om onmiddellijk op de juiste website terecht te komen. Een zeer praktisch overzicht van unieke uitstapjes dus.

Er zijn drie delen: origineel uit eten, originele uitstapjes & activiteiten en tenslotte origineel overnachten. Binnen de drie delen zijn er nog handige onderverdelingen, zoals bij voorbeeld dessert/High Tea, de stad verkennen, klaar voor adrenaline, escapen met kinderen…

Achteraan in het boek is er ook nog een overzichtslijst per provincie.

Krijg je niet genoeg van dit boek, dan kan je ook nog terecht op de instapagina @nooitgedachtland.be


Boekspecificaties

Titel: Nooitgedachtland

Auteur: Vanessa Sanders

Genre: non-fictie lifestyle algemeen

Uitvoering: paperback

Aantal pagina’s: 240

Uitgever: Lannoo

Verschijningsdatum: 22/03/2022

ISBN: 9789401483742

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page