top of page

Sexy Santa Stories - deel 1

De Sexy Santa Stories zijn verhalenbundels met erotische verhalen die zich in de kerstperiode afspelen. Elke bundel bevat vier verhalen en er zijn drie paperbackbundels. Elke verhaal is apart te verkrijgen als ebook. Meer info nodig of wens je een bestelling te plaatsen? Eén adres: https://www.mirandahillers.nl

In deze eerste bundel zijn de volgende verhalen opgenomen:


Eliza’s weekend – Sheila Devaro

Eliza gaat een weekendje met haar twee beste vriendinnen naar de kerstmarkt. Haar vriendinnen hebben allebei een vaste relatie. Eliza is al een hele tijd single, maar valt als een blok voor een man op de ijspiste. Maar zit er meer in dan een vluchtige ontmoeting?


Dit verhaal wordt in de ik-vorm verteld vanuit het standpunt van Eliza. De schrijfstijl is heel prettig: een vlot verhaal met leuke dialogen en een expliciete seksuele scene. Het is voor mij geen op en top erotisch verhaal, maar eerder een leuke feelgood met een erotisch tintje. Ik vond het absoluut een fijn verhaal.

4,5*


De klusjesman – Miranda Hillers

Xantine is op zoek naar een klusjesman voor enkele werkzaamheden in haar huis. Ze kan hiervoor beroep doen op haar overbuur. Die blijkt over meer vaardigheden te beschikken dan ze dacht.


In dit verhaal krijg je een opvallende erotische boventoon. De seksuele spanning spat er vanaf. Het is ook zeer beeldend geschreven. Hou je van lekker steamy, dan is dit verhaal absoluut voor jou!

3,5*


Stil verlangen – Yorrinda Regtien

Marc en Eva zijn getrouwd en werken ook samen. Hun huwelijk zit echter in het slop. Hoewel ze elkaar steeds minder privé zien, wil Marc met hun zoon op vakantie en moet Eva de zaak draaiende houden.


Dit verhaal heeft een mooie verhouding tussen feelgood en erotiek. Het is vlot geschreven vanuit de standpunten van zowel Eva als Marc.

3,5*


Wonderen gebeuren – Melanie Van Garderen

De zanger van een rockband wil deze kerst doorbrengen met zijn vroegere buurmeisje Ruby. Maar is Ruby even enthousiast om de draad weer op te pikken?


Een mooie combinatie van een feelgoodverhaal met bijpassende sensuele spanning en erotiek. Vlot en beeldend geschreven. Een verhaal om lekker bij te zwijmelen.

4*


Bedankt aan uitgeverij MH Books voor de recensieverhalen.


Recensie door Isabelle


Boekspecificaties

Titel: Sexy Santa Stories

Auteur: Sheila Devaro - Miranda Hillers - Yorrinda Regtien - Melanie Van Garderen

Genre: erotiek

Uitvoering: ebook

Uitgever: MHBooks

Verschijningsdatum: 24/11/2022

ISBN: 9798215739846; 9798215930199; 9798215291016; 9798215620144

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page