top of page

Sandra J. Paul - Hamley zoekt de kerstman

De kerstperiode komt eraan en het liefst van al zou Hamley in de kerstboom kruipen en spelen met de lichtjes, slingers en kerstballen. Maar ze heeft ook een kerstwens: ze zou graag de kerstman ontmoeten.

Hamley wil ontdekken wie die magische man is en hoe de pakjes onder de kerstboom belanden. Ze gaat op zoek naar de meneer Klaus, maar hoe doe je dat: op zoek gaan naar iemand die op een uiterst geheime plaats woont?


Hamley is een ondeugende kitten die supergraag op avontuur gaat. In dit boekje gaat ze op zoek naar de kerstman. Het verhaal is leuk verteld en heeft een goede opbouw. De belevenissen worden verteld door de ogen van katje Hamley, in de derde persoon. De hoofdstukken zijn prima qua lengte en hebben steeds een eigen titel.

In dit boek lijkt Hamley nog ondeugender dan anders. Het verhaal zit vol magie, waardoor het zeer geschikt is voor jonge lezers. Moeilijke woorden worden op een speelse manier uitgelegd. De fantasiewereld wordt aangesproken en het verhaal heeft een afgerond einde.

Een zeer leuk kinderverhaal dat ook een prachtige layout heeft: een vrolijke hardcover, gekleurde tekeningen binnenin en talrijke kattenpootjes. Kortom, een boekje dat erg aanspreekt.

Dankjewel, uitgeverij Hamley Books, voor dit recensieboek.


Rating: *****


Recensie door Isabelle


Boekspecificaties

Titel: Hamley zoekt de Kerstman

Auteur: Sandra J. Paul

Genre: kinderboek

Uitvoering: hardcover

Aantal pagina’s: 81

Uitgever: Hamley Books

Verschijningsdatum: 4/10/2022

ISBN: 9789464510959

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page