top of page

Theo-Henk Streng – Dochter van de onderwereld

Nikki Verdonk is een tiener met een criminele vader. Hij is drugsbaron en beheert de drugtraffic in Rotterdam. Nikki hoort veel en weet dat de geruchten waar zijn: hij is door een procedurefout aan een gevangenisstraf ontsnapt, hij heeft heel wat mensen in zijn zak en er valt niet te sollen met hem.

Nikki probeert zich in haar wereld staande te houden, maar dan wordt haar vader geliquideerd. Nikki wil weten wie dit op zijn geweten heeft en wil absoluut vermijden dat haar moeder de zaakjes nu zal overnemen. Als niemand haar tekst en uitleg wil geven over de zaken die er spelen, trekt ze zelf op onderzoek uit, maar wie kan ze vertrouwen en voor wie moet ze heel erg oppassen? ‘Dochter van de onderwereld’ heeft een mooie cover, die past bij het verhaal. Het is een boeiende e-novelle. Vlot geschreven, vanuit het standpunt van Nikki. Je leert haar personage goed kennen en je leeft automatisch met haar mee. Dit verhaal verveelt geen moment. Er zit een continue onderliggende spanning in het boek en naar het einde toe wordt deze enorm opgedreven. Het einde van het verhaal kon alle kanten op, wat het leuk en boeiend houdt. Hoewel ik gelukkig zelf geen voeling heb met deze criminele leefwereld, heb ik wel de indruk dat de auteur goede research heeft gedaan en een realistisch verhaal heeft neergezet.

Ik vind dit zeker een aanrader! Dankjewel aan de auteur en HIP-publishing voor dit spannende recensie-ebook! Dit boek krijgt van mij vier sterren.

Recensie geschreven door Isabelle

Boekspecificaties

Titel: Dochter van de onderwereld

Auteur: Theo-Henk Streng

Genre: Thriller

Uitvoering: E-book

Aantal pagina’s: 126

Uitgever: H!P-Publishing

Verschijningsdatum: april 2022

ISBN: 9789493266933
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page