top of page

Sandra J. Paul – Office Candy

‘Een nieuwe reeks, even grappig, eigenzinnig en heerlijk als de Sugar-reeks. Ideaal voor als je hier niet genoeg van kreeg.’

Zoals vele anderen kreeg ik geen genoeg van Manon & Leon in de Sugar-reeks. Toch was hun verhaal wel redelijk klaar. Dit verhaal gaat over Lisa, de zus van Manon. Lisa is freelancer en na een drama bij haar vorige baan heeft ze tóch een nieuwe baan weten te vinden. Er zijn echter veel regels en het lijkt er heel saai. Was dit een enorme vergissing? Ze kan hier niet gemakkelijk meer weg… Gelukkig is er Daniel, haar mentor. Hij lijkt toch wel erg leuk, net als enkele andere collega’s. Vindt Lisa dan toch haar ‘office candy’?

Er volgt een grappige en bijzondere vriendschap die romance wordt. Dit leest hetzelfde dezelfde in sfeer en stijl als het verhaal van Manon & Leon. Toch is het natuurlijk een heel ander verhaal. Ik had graag doorgelezen maar het verhaal was al op zijn einde. Ik kijk uit naar het volgende deel. Leest gemakkelijk en zuigt je het verhaal in, laat je meevoelen. Vol humor en échte feelgood momenten. Zeker een aanrader! Dit boek krijgt van mij vier sterren.

Recensie geschreven door Jasmijn

Boekspecificaties

Titel: Office Candy

Auteur: Sandra J. Paul

Genre: Feelgood

Uitvoering: E-book

Aantal pagina’s: 54

Uitgever: Books & Butterflies

Verschijningsdatum: april 2022

ISBN: 9789464510676
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page