top of page

Robert Bryndza - Fatale waarheid

Erika Foster hoort tijdens een avondwandeling in de buurt van haar nieuwe appartement een vrouw gillen. Ze heeft zojuist het lijk van haar zus aangetroffen, die op brute wijze is vermoord. Het blijkt Vicky Clarke te zijn, een actrice met een eigen true crime-podcast.

Erika wordt op de zaak gezet en ontdekt dat alle documenten over de podcast weg zijn. Ze probeert erachter te komen wat Vicky mogelijk wist over haar moordenaar. Maar dan blijkt dat het lichaam fout geïdentificeerd is: het is niet Vicky, maar een coassistent die in hetzelfde gebouw woonde. Erika leidt nu naast een moordzaak ook een vermissingszaak en moet Vicky vinden, voordat de moordenaar dat doet.


Yes! Eindelijk weer een nieuw deel in de Erika Foster serie en het was weer genieten hoor! Zoals in de flaptekst al wordt aangegeven, loopt Erika buiten rond in de omgeving van haar nieuwe huis. Ze hoort gegil en al gauw wordt het lichaam van een vermoordde vrouw gevonden. Ze is op een gruwelijke manier om het leven gebracht.


De moord vindt al vrij snel plaats, dus je zit al meteen lekker in het verhaal. Al gauw kom je erachter dat het slachtoffer iemand anders blijkt te zijn dan eerst doet vermoeden, dus er is ook al meteen sprake van een interessante wending. Wie is de vrouw die in het appartement is gevonden en waarom is ze vermoord? Naarmate het verhaal vordert, wordt het allemaal vreemder.


Ondertussen kom je ook weer wat meer over het huidge leven en het verleden van Erika te weten, dus dat is ook weer interessant. De spanning is goed voelbaar en ik wist echt niet wie de dader was. Ik vond dit deel zeker weer een fijn verhaal en ik vloog er dan ook weer doorheen.


'Fatale waarheid' is zeker een mooi vervolg en ik hoop dat er een achtste deel gaat verschijnen! 😍


Dit boek krijgt van mij vier sterren. Recensie geschreven door Silvie

Boekspecificaties

Titel: Fatale waarheid Auteur: Robert Bryndza

Genre: Thriller

Uitvoering: Paperback

Aantal pagina’s: 384

Uitgever: Boekerij

Verschijningsdatum: september 2022

ISBN: 9789022596524



1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page