top of page

Nicole Schelling – Onbereikbaar dichtbij

Vicky vindt het maar niks, zo een groepje strippers op de vrijgezellenavond van haar nicht Claire. Toch komt ze er niet onderuit om op het podium gesleurd te worden en de lapdance van haar leven te krijgen.

Nog vreemder is haar lichamelijke reactie op deze man. Tot overmaat van ramp blijft ze nadien aan hem denken en blijkt hij ook nog bevriend te zijn met de verloofde van Claire. Wat moet ze aanvangen met haar gevoelens. Een stripper daten, kan toch nooit goed aflopen?!


Nicole Schelling schrijft met ‘Onbereikbaar dichtbij’ een vlotte novelle. De cover is mooi in al zijn eenvoud. Het verhaal wordt in de ik-persoon vertelt vanuit het standpunt van Vicky. Dat is een goede keuze, want zo kan je vlot de gedachtengang volgen, die het hoofdpersonage heeft. De schrijfstijl is heel beschrijvend, maar Nicole weet op deze manier zeer goed de gevoelens weer te geven. Je voelt werkelijk de kriebels van Vicky. Ook de ‘zou het’ of ‘zou het niet’-vraag die zo leuk is bij een feelgood is hier heerlijk aanwezig. Verder zitten er een aantal humoristische fragmenten in. En die laatste zin… hilarisch! Deze novelle is luchtig en speels en zeker een aanrader voor de romantische zielen onder ons. Bedankt uitgeverij Books & Butterflies voor dir recensie-exemplaar.


Dit boek krijgt van mij vier sterren.

Recensie geschreven door Isabelle

Boekspecificaties

Titel: Onbereikbaar dichtbij

Auteur: Nicole Schelling

Genre: Literatuur & Romans

Uitvoering: E-book

Uitgever: Books & Butterflies

Verschijningsdatum: mei 2022

ISBN: 9789464510928
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page