top of page

Kaat De Kock – Zomer in de B&B

Hanne heeft haar routine gevonden in het uitbaten van haar B&B in de Ardennen. Ze is gelukkig met haar leven zoals het is, maar voelt wel nog de ambitie om de B&B nog verder uit te breiden.

Haar vriend Lucas is het perfecte vriendje, maar Hanne maakt soms wat te weinig tijd voor hem. Ze heeft het druk met haar werk, want ze wil de optimale gastvrouw zijn. Daarnaast wil ze quality time hebben met haar beste vriendin Kristie én wil ze de leukste meter voor Kristie’s baby zijn. En dan duikt ook nog een haar ex)vriendje Rémi op. Hoe kan ze iedereen de juiste aandacht geven?

Dit is het tweede deel van de B&B-reeks, een leuke feelgoodserie. De cover kreeg deze keer een groene, zomerse tint mee. Deel één las ik als e-book en dit tweede deel als paperback, waardoor ik verrast werd door de leuke tekeningen aan het eind van elk hoofdstuk. Een fijn extraatje, want op een of andere manier leukt dit het verhaal op. Niet dat dat nodig is, want dit verhaal vertelt zichzelf. Kaat heeft een zeer vlotte schrijfstijl. Ik hou van haar humor en de verhaallijnen die elkaar doorkruisen, zonder dat het verhaal verwarrend wordt. Kaat weet de gebeurtenissen in een logische volgorde te vertellen, waardoor het verhaal leest alsof je een film kijkt. Je ziet het verhaal, de omgeving en de personages voor je. De personages worden trouwens leuk uitgewerkt en krijgen allemaal verschillende karakters mee. Er lopen dingen goed in het verhaal en er gaan dingen fout. Er zijn liefdesperikelen en misverstanden, kortom, de ideale mix voor een toffe feelgood. Dit verhaal is echt genieten. Ik kijk nu al uit naar het derde deel. Bedankt, uitgeverij Hamley Books, voor dit recensie-exemplaar. Dit boek krijgt van mij vijf sterren.

Recensie geschreven door Isabelle

Boekspecificaties

Titel: Zomer in de B&B

Auteur: Kaat De Kock

Genre: Literatuur & Romans

Uitvoering: Paperback

Aantal pagina’s: 300

Uitgever: Hamley Books

Verschijningsdatum: mei 2022

ISBN: 97894645101882 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page