top of page

Julia Ran - Kir Royal

Daphne begint een relatie met haar baas Thom. Ze neemt ontslag, omdat relaties op de werkvloer in het familiebedrijf niet worden geapprecieerd. Ze gaat al snel inwonen bij Thom en hoeft van hem niet te werken. Hoewel het rijkeluisleventje haar niet ligt, probeert ze zich aan te passen.

Haar relatie gaat na een half jaar al snel bergaf en daar bovenop krijgt ze verrassend nieuws dat haar naar het buitenland brengt. Daphne komt voor belangrijke keuzes te staan.


‘Kir Royal’ is een novelle die vlot wegleest. Het verhaal wordt in de derde persoon vertelt vanuit het standpunt van hoofdpersonage Daphne. Je komt bij het begin van het verhaal onmiddellijk in een veelzeggende situatie terecht, waardoor je meteen middenin de leefwereld van Daphne zit. Hoewel je in een novelle weinig mogelijkheid krijgt om de personages diep uit te werken, weet de auteur toch typerende karakters neer te zetten. Toch voelde ik niet wat de personages voelden. Op dat aspect blijft het verhaal vrij oppervlakkig. Het einde is open en vormt eigenlijk een cliffhanger naar een vervolgverhaal. Bedankt voor dit recensie-exemplaar, uitgeverij Godijn. @godijnpublishing


Dit boek krijgt van mij drie sterren.

Recensie geschreven door Isabelle

Boekspecificaties

Titel: Kir Royal

Auteur: Julia Ran

Genre: Literatuur & Romans

Uitvoering: Paperback

Aantal pagina’s: 106

Uitgever: Godijn Publishing

Verschijningsdatum: mei 2022

ISBN: 9789493266926
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page