top of page

Jolien de Pauw - Pompoensoep en vallende bladeren

𝐒𝐚𝐦𝐞𝐧𝐯𝐚𝐭𝐭𝐢𝐧𝐠

Een heerlijke novelle boordevol vallende bladeren, Halloween en... liefde! Jennie heeft een hekel aan Halloween. Maar nog, ze hààt Halloween! Van de pumpkin spice lattes tot de vrolijke griezelversieringen, ze kan niet wachten tot deze vreselijke periode eindelijk voorbij is.

Al heeft al die weerzin misschien ook een heel klein beetje te maken met wat haar ex haar vorige Halloween geflikt heeft. Gelukkig verkeert ze dit jaar in het gezelschap van 's werelds schattigste viervoeter. Zou deze Halloween toch anders kunnen worden?


𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰

Deze feelgood novelle las ik met een warme kop thee en een handje caramel zeezout pepernoten op een regenachtige zaterdag. Deze combinatie zorgde echt voor een geluksmomentje. Een licht en luchtig verhaal, helemaal in herfstsferen. Jennie is een personage waar velen zich mee kunnen vereenzelvigen. Haar karakterontwikkeling is dan weliswaar niet heel groot, de verhaallijn is erg knap neergezet in dit korte verhaal! De schrijfstijl is aangenaam. Wel merkte ik als Nederlandse lezer enkele Vlaamse invloeden in enkele woordkeuzes. Dat maakte het leesplezier er ec


hter niets minder om. Ik beoordeelde deze novelle met drieënhalve schitterende sterren. Ik kan je het verhaal van harte aanbevelen!


Tip: Pompoensoep en Vallende Bladeren is beschikbaar in Kobo Plus @kobo_plus_tips



Boekspecificaties:

Titel: Pompoensoep en vallende bladeren

Auteur: Jolien de Pauw

Bindwijze: e-book Genre: novelle, feelgood

Uitgever: Books and Butterflies

Verschijningsdatum: 14 oktober 2022

EAN: 9789464661293







0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page