top of page

Iris Visser - Liefs uit Londen

Hannah begint het nieuwe jaar op een slechte manier. Niet alleen betrapt ze haar vriend op het oudejaarsfeest met een ander meisje, maar bovendien blijken ze al een tijdje een affaire te hebben.

Tot overmaat van ramp verwacht haar norse baas dat ze hem voor twee weken vergezelt voor een zakelijke trip naar Londen.

Ze geraakt helemaal in de war wanneer haar baas zich ter plaatse veel menselijker opstelt en ze een andere kant van hem leert kennen. Daar bovenop wordt het moeilijk om haar focus te houden wanneer ze op de vergaderingen wel een heel bekende collega tegenkomt. Krijgt Hannah haar privé- en zakelijke leven weer op de rit?

Dit boek heeft een echte feelgood-titel en tijdens het lezen bleek het ook een echt leuk feelgoodverhaal te bevatten. De schrijfstijl van Iris Visser leest zo vlot! Niet alleen wisselen zeer visuele beschrijvingen af met leuke dialogen, er zit ook heel wat humor in haar woordkeuzes.


Het verhaal wordt verteld vanuit Hannah als ik-persoon, wat maakt dat je haar echt goed leert kennen, inclusief haar gekke uitdrukkingen, waar ik meermaals hardop om heb gelachen.

Eens je in dit boek begint te lezen, kan je het niet meer wegleggen! Een aanrader voor elke feelgoodfan! Dit boek krijgt van mij vijf sterren.

Recensie geschreven door Isabelle


Boekspecificaties

Titel: Liefs uit Londen Auteur: Iris Visser Genre: Feelgood Uitvoering: E-book Uitgever: A Kobo Original Verschijningsdatum: februari 2021 ISBN: 9781774533567



2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page