top of page

Diversen - Sexy Santa Stories

Deze erotische verhalenbundels zijn de allereerste uitgave van uitgeverij MHBooks. Ik ben dan ook heel blij dat ik mocht deelnemen aan de allereerste blogtour van deze uitgeverij. Dankjewel, Miranda Hillers, voor de recensiebundels en het vertrouwen.

De Sexy Santa Stories-verhalenbundels bestaan uit drie bundels met telkens vier erotisch getinte verhalen. Je kan elk verhaal ook apart kopen. Ik las bundel twee voor de blogtour. Hierin vind je volgende korte novelles:

Santa, baby! – Lana Lain

Perfect uit balans – Vada Mickael

Secret Santa girl – Nicole Schelling

Trio voor kerst – Suzanne van Bilderbeek

De titel ‘Sexy Santa Stories’ is goed bedacht en de covers zijn heel leuk en toepasselijk, zowel van de bundels als de aparte verhalen.


In ‘Santa, baby!’ wordt Hailey gepusht om vlak voor kerst op blind date te gaan. Haar outfit en schoenen werden voor haar uitgekozen. Omdat haar liefdesleven op een zeer laag pitje staat, gaat ze overstag.

Dit is het debuutverhaal van Lana Lain en meteen eentje dat kan tellen. Lana schrijft vanuit de ik-persoon, maar wisselt haar hoofdstukken af tussen twee personages. Ze heeft een zeer vlotte schrijfstijl met leuke oneliners. De gedichtjes die erin voorkomen zijn origineel, het verhaal heeft een goede opbouw en het erotische stukje is gedurfd en beeldend geschreven. Er zit humor in het verhaal en het einde is heel tof gevonden!

Lana, dit heb je zeer goed gedaan! Ik hoop nog meer verhalen van je te kunnen lezen. Je mag trots zijn op dit debuut.

4*


‘Perfect uit balans’ is een verhaal over Sanne die als enige vrijgezel in een kinderdagverblijf werkt. Haar collega’s proberen haar te koppelen aan elke single man die langs komt. Wanneer een nieuwe peuter wordt ingeschreven en de vader alleenstaand blijkt te zijn, zien de collega’s alweer een kans voor Sanne. Alleen denkt Sanne hier anders over, want wat een onuitstaanbare man is hij.

Deze kerstnovelle is mijn eerste kennismaking met Vada Mickael. Het is meteen een schot in de roos, want dit is een zeer vlot geschreven, volwaardige novelle. De auteur schrijft heel beeldend, dus je zit als lezer helemaal in het verhaal. Het heeft een goede opbouw en toffe personages. Er zit meer dan één erotisch hoogtepunt in verweven dat goed tot zijn recht komt binnen de verhaallijn. Ook humor vind je hier terug, vaak door de keuze van woordgebruik. Een toppertje!

4,5*


‘Secret Santa girl’ gaat over Benthe, die zich eenzaam voelt met kerst. Ze heeft de breuk met haar ex-vriend nog niet verteerd en benijdt zijn nieuwe vriendin. Onverwachts krijgt ze een bericht van een onbekend nummer en dit zou wel eens tot een heel andere kerst kunnen leiden.

Nicole Schelling schreef dit jaar al meerdere novelles en je merkt dat ze het schrijven helemaal in de vingers heeft. Met haar vlotte schrijfstijl en soepel lopend verhaal zet ze hier een sexy pareltje neer. Ze weet goed de sensuele en seksuele spanning weer te geven en houd de aandacht van de lezer vast. Het geheel is een mooi afgerond verhaal met een originele insteek. Ik ben helemaal fan!

4,5*


Suzanne van Bilderbeek schreef ‘Trio voor kerst’. Mila gaat met kerst naar het grootse en uitverkochte kerstfeest in Club Kerstboom. De hele vriendengroep is opgetrommeld, maar op de avond zelf haakt de meerderheid af. Ze blijft over met de jaloerse Ellis en haar vriend David, die meer oog heeft voor Mila. De sfeer is te snijden en Mila staat op het punt om naar huis te gaan, maar dan loopt de avond plots helemaal anders dan verwacht.

In dit verhaal ligt de focus op de aanloop naar het feest en de gebeurtenissen op die avond zelf. Dit is een op en top steamy verhaal. Suzanne zet hier een allesbehalve preuts verhaal neer en laat daarbij alle remmen los. Gedurfd, maar geslaagd!

5*


Recensie door Isabelle


Boekspecificaties

Titel: Sexy Santa Stories

Auteur: Lana Lain, Vada Mickael, Nicole Schelling & Suzanne van Bilderbeek

Genre: erotiek

Uitvoering: ebook

Aantal pagina’s: ca. 180

Uitgever: MHBooks

Verschijningsdatum: 24 november 2022

ISBN: 9798215777022, 9798215601877, 979821515344, 9798215691366


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page