top of page
Foto van schrijverSilvie

Annemarie Snels - Herstart

De 35-jarige Maud probeert na de dood van haar man en haar twee kinderen een nieuw leven op te bouwen. Ze heeft daarom Bed & Breakfast Libje! opgezet. Het ligt op een prachtige locatie, heerlijk aan het water in de Brabantse Biesbosch.

Maud verheugt zich op een gezellig weekend met haar nieuwe gasten, maar direct na hun aankomst hangt er een gespannen sfeer in de B&B. Het lijkt alsof iedereen geheimen en problemen heeft. Dan verdwijnt ook nog eens Fleur, de 11-jarige dochter van een van de gasten en de spanning stijgt nog verder...


Maud, de politie en de directe familie proberen uit te zoeken wat er met Fleur is gebeurd. De andere gasten proberen hun afleiding in de natuur te vinden. De geheimen verdwijnen in elk geval niet naar de achtergrond, maar komen juist dichter naar de oppervlakte. En niemand merkt de schimmige figuur op die hen, verscholen tussen het riet, scherp in de gaten houdt…


Dit verhaal begint met een interessante proloog en wordt daarna vanuit verschillende perspectieven verteld. Je maakt al snel kennis met het prachtige natuurgebied: de Biesbosch. Zo gauw de eerste gasten arriveren voel je de onderlinge spanning en wil je weten wat er met iedereen aan de hand is.


De vlotte schrijfstijl zorgt er voor dat het verhaal erg aangenaam leest. De afwisseling in perspectieven is ook fijn. Als de 11-jarige Fleur verdwijnt wordt de spanning nog meer opgebouwd. Wie zit er achter deze verdwijning, of is ze misschien weggelopen? Ieder personage lijkt verdacht te zijn. Het plot steekt uiteindelijk goed in elkaar, alhoewel ik soms de keuzes en reacties wel een beetje raar vond van bepaalde personages. Toch heb ik behoorlijk genoten van deze thriller!


Dit boek krijgt van mij drie en een halve ster.

Recensie geschreven door Silvie

Boekspecificaties

Titel: Herstart

Auteur: Annemarie Snels

Genre: Thriller

Uitvoering: Paperback Aantal pagina's: 300

Uitgever: Brave New Books

Verschijningsdatum: april 2022

ISBN: 9789083211992




7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page