top of page

Anja Feliers - Adempauze

In ‘Adempauze’ wil lifestylejournaliste Louise even op de rem gaan staan en uitzoeken naar wie haar gevoelens nu eigenlijk uitgaan. Haar verlangen naar Tyler, met wie ze tien jaar geleden al een geheime, stomende relatie had, blijft groot.

Maar ook Alexander, haar beste vriend sinds altijd, wekt gevoelens bij haar op. Wanneer Tyler dit laatste ontdekt, keert hij Louise de rug toe en vertrekt terug naar Maastricht. Nu is het aan Louise om te bepalen voor wie ze wil gaan en in die zoektocht leert ze heel wat over zichzelf en anderen.


In de trilogie Dirty Little Secrets gooit Anja Feliers het over een heel andere boeg dan haar thrillerboeken. Er zit zeker ook spanning in de boeken, maar van een heel andere aard. De serie is pure erotiek. Ik moest dan ook even de klik maken dat ik niet teveel op andere uitgebreide verhaallijnen moest hopen, want dat is heel beperkt. De schrijfstijl leest echter zeer vlot en ik had helemaal niet het gevoel dat er in herhaling werd gevallen, want Er wordt genoeg variatie in de beeldende scenes voorzien.

Dit tweede deel sluit naadloos aan op het einde van het eerste deel, wat als consequentie heeft dat je de boeken niet apart kunt lezen, want dan mis je de voorgeschiedenis. In het eerste hoofdstuk wordt ook even opgefrist hoe het eerste boek is geëindigd, waardoor ik weer snel mee was in het verhaal.

Ben je op zoek naar de elementen van een leuke feelgood, dan ga je die hier niet vinden. Hou je echter van smut en erotiek, dan is deze reeks helemaal voor jou.

Rating: 4*


Boekspecificaties

Titel: Adempauze (Dirty Little Secrets 2)

Auteur: Anja Feliers

Genre: thrillers

Uitvoering: ebook

Aantal pagina’s: 330

Uitgever: Pelckmans

Verschijningsdatum: 13/06/2022

ISBN: 9789464018394

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page