top of page

Al jouw leugens

Na de tragische dood van zijn vrouw blijft Alex alleen achter met zijn tienerdochter Jade. Ze redden het prima, maar pas als hij Nathalie ontmoet, breekt de zon weer door in zijn leven. Tot hun prille geluk abrupt wordt verstoord door een vreselijke brand.

Dochter Jade houdt vol dat ze een man in huis heeft gezien op de avond van de brand; Nathalie ontkent dat ze bezoek heeft gehad. Een van hun moet liegen, en Alex staat voor een onmogelijke keuze: gelooft hij zijn vrouw of zijn dochter? En welke consequenties heeft dit?


Wat een fantastische thriller is dit! Een prettige schrijfstijl, korte zinnen en afwisselend vanuit personages vertelt. Je leert Alex en zijn dochter Jade kennen. Hoeveel verdriet kan een mens meemaken? Je leest vanuit Nathalie en Rachel, personen waardoor het heden en verleden samenkomt. Wat het fijne is aan het lezen vanuit het verleden, is dat dat achtergrond informatie is voor het heden. Als lezer snap je wat er gebeurt is en waarom welke keuzes zijn gemaakt. De schrijfster gaat goed in op de emotionele kant. Je leest over de gevoelens van de hoofdpersonen. Dit maakt dat het boek ook diepgang krijgt. Je gaat als lezer meeleven met de personages. Doordat er veel wendingen inzitten blijft het verhaal onvoorspelbaar. Nieuwsgierigheid is gewekt waardoor je wel door moet lezen. Het einde is een einde van wendingen. Heerlijk om te lezen. Dit boek krijgt van mij 4 sterren.


Geschreven door: Yvonne (boek_geluk)


Boekspecificaties

Titel: Al jouw leugens

Auteur: Rebecca Fleet

Genre: Thriller

Uitvoering: Paperback

Aantal pagina’s: 362

Uitgever: Boekerij

Verschijningsdatum: maart 2021

ISBN: 97822587478

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page