top of page

Sandra J. Paul – Hamley in het pretpark

Hamley is een jong katje dat bij een leuk gezin woont. Ze gaat graag op avontuur en doordat ze mensentaal begrijpt, kent ze ook steeds de plannen van haar baasjes. In dit verhaal maakt ze kenneis met de kermis in het dorp en twee dagen later glipt ze stiekem mee naar het pretpark.

Wat is het daar groot en druk. Ze kijkt haar ogen uit en houdt haar baasjes goed in de gaten, maar wat later ziet ze hen niet meer. Hamley weet de weg terug niet. Hoe geraakt ze weer thuis?


De Hamley-reeks neemt kinderen vanaf zeven jaar mee op avontuur. De verhaaltjes zijn vlot geschreven en bevatten leuke, duidelijke dialogen. Mama kat verklaart de moeilijke woorden voor Hamley en dankzij de honden komt Hamley ook weer wat nieuws te weten over de buitenwereld.


Het boek is opgedeeld in verschillende hoofdstukken met elk een eigen titel. Ook grafisch is het boek leuk uitgewerkt met mooie gekleurde prenten en sporen van kattenpootjes doorheen het boek. De cover is zeer kleurrijk en past helemaal bij het verhaal.


‘Hamley in het pretpark’ is een zeer leuk kinderboek dat kinderen zelf kunnen lezen, maar dat ook aangenaam is om als volwassene voor te lezen.


Dankjewel aan uitgeverij Hamley Books voor dit prachtige recensieboek.

Dit boek krijgt van mij vijf sterren.

Recensie geschreven door Isabelle

Boekspecificaties

Titel: Hamley in het pretpark

Auteur: Sandra J. Paul

Genre: Jeugdboek

Uitvoering: Hardcover

Aantal pagina’s: 110

Uitgever: Hamley Books

Verschijningsdatum: april 2022

ISBN: 9789464510065
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page